Reviderm SkinNeedler

De nieuwste innovatieve behandeling op het gebied van anti-aging.
Een methode voor het verminderen van rimpels, verstrakken van de huid, minimaliseren van de poriën, het verfijnen van het huidbeeld en voor de behandeling van littekens.

Hoe werkt het?

De Micro-needling gebruikt het zelfhelend mechanisme van de huid voor een gelijkmatige, jonger uitziende huid. Microfijne naaldjes perforeren de huid met exacte precisie en creëren kleine, doelgerichte microwondjes die het huideigen genezingsproces stimuleren. Om zichzelf zo snel mogelijk te regenereren, produceert de huid meer collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze huideigen stoffen zijn verantwoordelijk voor de elasticiteit en stevigheid van de huid.
Een ander voordeel van de behandeling is het vergroten van het absorptievermogen van de huid, waardoor werkstoffen dieper en beter in het huidweefsel getransporteerd kunnen worden.

Het resultaat?

Na de behandeling ziet de huid er direct stralend, gezond en verstevigd uit. Skinneedling zorgt ook voor balans bij de vette- en onzuivere huid. Voor het behalen van maximale resultaten, is het aan te raden een kuur van 6 behandelingen te doen, in een periode van drie maanden, met een tussenpoos van twee weken na iedere behandeling.
Wanneer bijv. littekens worden behandeld, zal het eindresultaat pas zichtbaar worden na een aantal maanden, omdat de productie van nieuw collageen in de huid wat tijd nodig heeft. Dit is ook het geval bij het liftend effect. Ook hier geldt dat de versteviging van de huid wordt gestimuleerd voor een langdurige periode.

Behandeling

Een behandeling van 60 minuten € 125,00
Wij adviseren u echter een kuur van 3 maanden: 6 behandelingen om de 2 weken € 750,00
Dit is incl. een pakket t.w. van € 60 aan nabehandelingsproducten.