Sisley

SISLEY werd in 1976 opgericht door Hubert d’Ornano en is een Frans bedrijf gespecialiseerd in de productie van innovatieve cosmetica van zeer hoge kwaliteit. De expertise van Sisley steunt op twee pijlers: kruidengeneeskunde en aromatherapie. In de huidverzorgingsproducten wordt gebruik gemaakt van natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën, die onmiddellijk zichtbare resultaten op de huid garanderen.

Met de producten van Sisley bieden wij de volgende behandelingen aan:


Botanical Treatment (60 minuten)

Deze botanische behandeling is ontwikkeld voor iedereen die Sisley wil ontdekken. Een Botanical Treatment combineert ultieme huidverbetering met wellness en ontspanning.

Phyto Aromatique Treatment (60 minuten)

Deze luxe behandeling bestaat o.a. uit een intensieve peeling. Wat deze behandeling zo bijzonder maakt, is het gebruik van 100% pure essentiële oliën die we speciaal voor u mengen, afgestemd op uw eigen huidtype. De essentiële oliën worden middels ademhalingsrituelen geïnhaleerd, waardoor u de stress van u af voelt glijden. U ervaart de ontspanning tijdens de hele behandeling. Ademhalingsritueel met essentiële oliën, reiniging van ogen, lippen en gezicht, aromaritueel met lavendel, scrub, aromaritueel met rozemarijn, oogmasker, gezichtsmasker, aromaritueel met Litsea Cubeba, Eau Florale, massage (met olie speciaal voor uw huidtype gemengd), dagcrème, All Day All Year beschermende crème, lippenbalsem, ontwakingsritueel, rek- en strekoefeningen.

Phyto Aromatique Treatment (90 minuten)

Deze behandeling is gelijk aan de behandeling van 60 minuten, plus toepassing van een serum naar keuze uit de Sisleÿa-lijn. Bovendien krijgt u niet alleen de klassieke massage die deel uitmaakt van de standaardbehandeling, maar als extra ook een afvoerende bindweefselmassage met Sisleÿa of Sisleÿa extra Riche.

Phyto Aromatique Treatment voor de man (60 en 75 min)

Voor mannen wordt de Phyto Aromatique behandeling uitgevoerd met producten uit de Sisleÿum-lijn, die specifiek zijn afgestemd op de mannenhuid.