Perris

De Perris Group werd opgericht in 1981 door Michele Perris en heeft zijn hoofdvestiging in Monaco. Het wereldwijd opererende familiebedrijf heeft zich toegelegd op hoogstaande producten en de nichemarkt.

Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan natuurlijke huidverzorgingsproducten. Deze verzorgingslijn is ontwikkeld voor consumenten die op zoek zijn naar producten met de hoogste kwaliteit en de beste werking. Het is geschikt voor alle huidtypen (vooral voor de gevoelige huid) en is samengesteld op basis van natuurlijke bestanddelen. Skin Fitness heeft een prettige luxueuze/weldadige textuur en combineert een optimale werking met een aangename geur. Dankzij wereldwijde expertise zijn wij erin geslaagd deze uitzonderlijke en unieke productlijn te ontwikkelen.

Skin Fitness kent drie typen behandeling, afgestemd op uw huid:

Liftende behandeling:  Deze gezichtsbehandeling regeneert uw huid met Skin Fitness Lift Peeling SOFT, MEDIUM of STRONG. Na deze behandeling ziet uw huid er jonger uit; glad, gelijkmatig en zacht.

Lightening behandeling: Deze gezichtsbehandeling werkt op bestaande melanine en is ideaal om de melanine productie en donkere vlekken te verminderen. Dit met ondersteuning van Skin Fitness Lift Ligthening Peeling.

Purifying behandeling: Deze gezichtsbehandeling is voor het verfijnen en het reinigen van de huid. Deze diepe reiniging helpt om onzuiverheden te verwijderen en poriën te verkleinen.

Behandelingen

Skin Fitness gezichtsbehandeling 60 minuten.

Skin Fitness de luxe gezichtsbehandeling 90 min.