Reviderm

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd met behulp van microkristallen. Zo  wordt de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen gestimuleerd. In de salon gebruiken we daarvoor een apparaat, de Skin Peeler, waarmee Reviderm al sinds 2006 jaarlijks prijzen wint. De Skin Peeler is niet voor niets uitgeroepen tot het beste apparaat voor gebruik in schoonheidssalons.

Direct zichtbaar resultaat
Na de microdermabrasie behandeling  ziet u er direct  beter uit. De huid kan werkzame stoffen nu ook gemakkelijker opnemen. Tijdens de behandeling kunnen we u kennis laten maken met Revidermproducten zoals fruitzuren, enzympeelingen, zuurstofcrèmes en diverse serums. Toepassing van deze producten versterkt het resultaat van de microdermabrasie.

Reviderm kuur
Wilt u verzekerd zijn van een langdurig resultaat, dan bieden wij u ook de mogelijkheid aan voor een kuur van microdermabrasie behandelingen, die meerdere malen per jaar kan worden herhaald.

Behandelingen

Reviderm microdermabrasie (60 minuten)

Intensieve behandeling met microkristallen € 75,00
Inclusief hals en decolleté € 100,00

PCA peeling (60 minuten)

Unieke peeling met gebruik van een complex van fruitzuren, die de huid ontdoet van huicellen en de huid lichter maakt. Ideaal voor pigmentatiestoornissen, ant-aging en littekens. De behandeling wordt afgesloten met een PCA masker.
€ 85,00

Briljant peeling (90 minuten)

Microdermabrasie of een PCA peeling, massage en masker inclusief hals en decolleté.
€ 125,00

Reviderm kuur microdermabrasie

5 behandelingen van 60 minuten, 6e behandeling gratis
€ 375,00